De raamcontracten van Securitas

One-stop-shops voor alle beveiligingsondersteuning

Dankzij twee raamcontracten kunnen politiediensten een compleet aanbod beveiligingsoplossingen aanschaffen zonder aanbesteding. Deze contracten verhogen het gebruiksgemak voor de politie, zowel in de samenwerking zelf als door het verkorten van het aankoopproces.

Raamcontract politiediensten

Het raamcontract politiediensten bedient zowel de lokale als federale politiediensten. In de online catalogus vindt u veiligheidsoplossingen van A tot Z die uw diensten stevig ondersteunen. Terwijl u gerust kunt zijn over een vlekkeloze en professionele uitoefening van receptiefunctie en toegangscontrole, krijgt u de tijd om te focussen op uw kerntaken.

VITO-raamcontract

Het VITO-raamcontract van Securitas biedt de hele publieke sector een makkelijke manier om ICT aan te kopen. Uw persoonlijke account manager staat klaar voor al uw vragen en opmerkingen. Via een vereenvoudigd aankoopproces biedt het raamcontract competitieve prijzen met VITO-korting. Die kunt u permanent online raadplegen.

Bijblijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in beveiliging en ICT voor de politie?

Makkelijk! In elke Securitas-nieuwsbrief vindt u gegarandeerd relevante informatie.

Uitschrijven kan uiteraard op elk moment

En volg ons op:

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement