Flexibel, op maat en op aanvraag

Beschikbaarheid en specialisatie ter ondersteuning van politiediensten

Lokaal of federaal: een raamcontract voor

Statische bewakingsagenten

Snel en doeltreffend handelen wanneer nodig? De uitstekend opgeleide en veelzijdige bewakingsagenten van Securitas hebben jaren ervaring. Hun expertise zorgt voor 100 procent focus op veiligheid en beveiliging, bijvoorbeeld tijdens het uitvoeren van toegangscontrole in uw politiekantoor of als operator van publieke camera’s onder supervisie van uw collega’s. Zo kunnen uw diensten helemaal focussen op hun kerntaken

Registreer u voor dit raamcontract

Mobiele bewakingsdiensten

Behalve controlerondes tijdens donkere maanden, controles van kritische gebouwen en eventuele interventies in verband met bvb. hangjongeren, levert Securitas alles wat mobiele bewaking kan ondersteunen: van camerabewaking, track & trace-systemen tot intelligent sleutelbeheer en temperatuurmetingen. Inclusief realtime monitoring en rapporting, indien nodig.

Ontdek het volledig aanbod in de catalogus

Bewaking op afstand –
Monitoring

Dankzij monitoring staan uw collega’s er niet meer alleen voor. Remote Escort verhoogt de veiligheid van wie alleen of op afgelegen locaties opereert met een mix van technologie en menselijke interventie. Lone worker-oplossingen voor maximale persoonsbeveiliging gaan nog een stapje verder.

Praat met een specialist

Receptie & onthaal

Van integere receptionisten tot frontdesk-medewerkers met security skills – Securitas’ multitaskers verlenen een warm en professioneel onthaal. En handelen met kennis van zaken: ze detecteren onveilige situaties en reageren er passend op. 

Praat met een specialist

Events

Met real-time monitoring, follow-up van alarmen, crowd control en andere (technologische) beveiligingsmiddelen zorgt Securitas voor bewaking, beveiliging en professionele dienstverlening op events. Vooraf risico’s in kaart brengen en het voorstellen van geschikte maatregelen en beveiligingsoplossingen hoort hier ook bij.

Registreer u voor dit raamcontract

 

Fire & Safety

Gasanalisten en veiligheidswachten verminderen explosiegevaar. First-Aid hulpverleners treden snel en efficiënt op waar nodig. Allen zijn ze opgeleid om ook de algemene veiligheid te verhogen. Zo vullen ze het takenpakket van de politie perfect aan.

Praat met een specialist

Professionele diensten & risicomanagement

Ook voor advies en begeleiding, audits en risicoanalyses staan Securitas’ specialisten tot uw dienst. Daarnaast vindt u in dit raamcontract een reeks scans die lacunes blootleggen rond Security, Safety en Red Teaming – waarin scenario’s met veiligheidsrisico’s worden gesimuleerd ter verbetering van maatregelen en procedures.

Praat met een specialist

Klantenportaal & rapporteringstool (Vision)

Observeren en rapporteren zitten in het DNA van Securitas. Via het digitaal klantenportaal is het opvolgen van de afgenomen diensten simpel. Zo verzamelt u bovendien cruciale data. ‘Vision’ is de digitale rapporteringstool van alle agenten. Het laat toe om instructies efficiënt te beheren en op te volgen, en biedt realtimetoegang tot essentiële informatie.

Krijg toegang tot de catalogus met prijzen

Training

Securitas Academy biedt een ruime waaier opleidingen rond bewaking, beveiliging en veiligheid – conform de nieuwste wetgeving, en gegeven door experts in hun vak.

Praat met een specialist

Security technologie

Securitas trekt voor al haar veiligheidsoplossingen volop de digitale kaart. U kiest uit een brede waaier producten, bijbehorende services en een feilloze koppeling met de Securitas meldkamer. De data daar komen binnen via toegangscontrole, camera-oplossingen, videomanagement-systemen, ANPR oplossingen, asset management of bodycams. En kunnen waar dan ook gecheckt worden met ruggedized computers.

Vind het volledig aanbod in de catalogus

Kritische communicatie

Om een betrouwbaar en performant communicatienetwerk uit te bouwen, sloeg Securitas de handen in elkaar met Motorola Solutions: ‘s werelds grootste leverancier van digitale radiocommunicatiesystemen voor veiligheidsdiensten.

Registreer u voor dit raamcontract

IT services

Met het VITO-raamcontract van Securitas kunnen publieke organisaties IT-support en -services kopen of huren zonder aanbesteding. Met het aanbod in dit raamcontract biedt u het hoofd aan belangrijke informatica-uitdagingen tegen competitieve prijzen.

Ontdek het ICT-raamcontract

Technische hulpmiddelen

Naast al het bovenstaande vindt u in dit raamcontract pure technische hulpmiddelen en de steun om ze te hanteren: van detectoren, safety-boxen, modulaire barrières en drones. Of een Man Down Systeem?

Praat met een specialist

Bijblijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in beveiliging en ICT voor de politie?

Makkelijk! In elke Securitas-nieuwsbrief vindt u gegarandeerd relevante informatie.

Uitschrijven kan uiteraard op elk moment

En volg ons op:

Mee met de laatste ontwikkelingen

Via dit raamcontract bent u helemaal mee met nieuwe ontwikkelingen. Dankzij onze specialisten en partners kunt u via dit raamcontract bijvoorbeeld makkelijk beroep doen op:

 

 

Op zoek naar ICT-oplossingen?
Dat kan via het VITO-raamcontract van Securitas

Ga naar de VITO-raamcontract website

Registreer nu

Door verder te surfen op deze website van Securitas NV, gaat u akkoord met onze cookie-policy. Meer informatie vind u in onzePrivacy Statement